Съобщиха още добри новини за състоянието на Тодор Неделев.Заместник изпълнителният директор

...
Съобщиха още добри новини за състоянието на Тодор Неделев.Заместник изпълнителният директор
Коментари Харесай

Запрянов, БФС: До дни Неделев ще опита да ходи

Съобщиха още положителни новини за положението на Тодор Неделев.

Заместник изпълнителният шеф на БФС Христо Запрянов дефинира като " мъжество " това, че националите се събраха и изиграха мача с Грузия след тежкия случай, който претърпяха в Тбилиси. Той съобщи, че резултатите на отбора не са приемливи, само че в тази обстановка не са на напред във времето.

" Вчера слеодобед видях Неделев. Много съществено замаян е, само че е контактен. Чу се с майка си и приятелката си. Тя ще пътува на следващия ден. Поели сме безусловно всичко - пътешестване, престой. Прогнозите са в идващите няколко дни да се опитва да стане и да върви. Има няколко разновидността да се прибере - хеликоптер, медицински аероплан. Чакаме какво ще каже професорът ", съобщи Запрянов, представен от Sportal.bg.

" Това, което направиха футболистите през вчерашния ден, е мъжество. На всички ръцете им бяха в стъкла и кръв. Самият факт, че играчите се стегнаха и изиграха този мач, е мъжество. Всички чакахме най-малко 9 точки. Резултатите са незадоволителни. 

По принцип тъждество с Грузия не е добър резултат, само че футболът не е на първи проект в тази обстановка. Ще бъде взето решение от Изпълкома кой да бъде идващият селекционер. Това ще се случи на идващото съвещание ", сподели още Запрянов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР